amt-metriks_random_01.jpg
O Nama | Prodajni program | ZIPLOCK | Zastupništva | Reference | Kontakt | Akcija | WEBSHOP

Mjerači vlage, temperature, vlage

 

Mjerač protoka FlowTemp® ST

Flow_temp_ST.jpg

 

 

Mjerač protoka FlowTemp® ST, prvi takve vrste, istovremeno mjeri brzinu protoka (l / min) i temperaturu vode koja izlazi iz slavine za vodu - pouzdano i tačno. Rezultati mjerenja se prenose na mjerni instrument serije BlueLine ili tablet, pametni telefon za dalju obradu i evidenciju putem najnovije Bluetooth® tehnologije. Patentirano.

 

FlowTemp ST® omogućava mjerenje toplotnog kapaciteta gasnih ili električnih grijača bez vodenog bojlera i određivanje efikasnosti direktno na slavini za vodu. Uređaj se može koristiti za provjeru ispravnog rada bez grijača vode i mjerača tople vode. Čak i termička dezinfekcija radi sprečavanja legionele može se pratiti i dokumentovati sa FlowTemp ST®.

 

FlowTemp® ST može se upravljati preko različitih mjernih instrumenata serije BlueLine. Za ovu svrhu koristi se najnovija tehnologija prenosa podataka. Rezultati mjerenja se pouzdano i brzo prenose na tablete, pametne telefone ili računare sa Bluetooth®-om.

 

EuroSoft capb mobile je idealan alat kada je u pitanju procjena, čuvanje i pregled rezultata mjerenja na vašem uređaju. EuroSoft capb je dostupan za Android, iOS i Windows.

 

Tehničke karakteristike mjerača protoka FlowTemp STmožete pogledati na sljedećem linku

 

FlowTemp_ST_Technical_data.pdf

pdf, 107.1K, 03/27/18, 338 downloads

Flow_temp_ST_1.jpg Flow_temp_ST_2.jpg Flow_temp_ST_3.jpg

Mjerač protoka FlowTemp® M

Flow_temp_M_2.jpg

 

FlowTemp® M

Osim mjerenja protoka FlowTemp® M takođe određuje i temperaturu vode, čime se efikasnost podiže na veći nivo.

 

Primjer primjene:  Sa određenim kapacitetom grijača bez tankera i promjenjivim pritiskom vode, protok možda više nije tačan. Temperatura protoka može se mjeriti istovremeno sa protokom i temperaturom vode. Ovo omogućava optimizaciju podešavanja greiača bez tankera.

 

Jasna skala obezbeđuje lako i precizno očitavanje.

 

Tehničke karakteristike mjerača protoka FlowTemp M možete pogledati na sljedećem linku

 

FlowTemp_M_Technical_data.pdf

pdf, 102.8K, 03/27/18, 305 downloads

Flow_temp_M_1.jpg Flow_temp_M.jpg

Mjerač temperature TMD9

TMD9.jpg

 

TMD9

Temperatura tečnosti, površina ili ambijentalnog zraka može se pouzdano izmjeriti, brzo i precizno pomoću TM9.

 

Jasna struktura menija TMD9 osigurava intuitivan rad i lako rukovanje. Ove prednosti dopunjuje TFT ekran u boji i pojedinačne oblasti menija u boji.

 

TMD9 može mjeriti dvije temperature istovremeno (na primjer, temperatura okolnog vazduha i temperaturu vode).

 

Pomoću mjernih instrumenata serije BlueLine koristite najnoviju tehnologiju prenosa podataka. Rezultati mjerenja se pouzdano i brzo prenose na tablete, pametne telefone ili računare sa Bluetooth®-om. EuroSoft capb mobile je idealan alat kada je u pitanju procjena, čuvanje i pregled rezultata mjerenja na vašem uređaju. EuroSoft mobile je dostupan za Android, iOS i Windows.

 

Pored toga, mjerni instrumenti serije BlueLine imaju microSD slot, tako da možete snimiti rezultate mjerenja na microSD / SDHC karticama.

 

Mjerni instrumenti serije BlueLine imaju generator QR kodova. On generiše šifre rezultata mjerenja za brz prenos na mobilne uređaje i prenos putem e-pošte, Skype-a, Facebook-a itd. Kao i  druge sisteme za obradu podataka.

Tehničke karakteristike mjerača temperature TMD9 možete pogledati na sljedećem linku

 

TMD9_Technische_Daten_V3.pdf

pdf, 52.8K, 03/04/18, 266 downloads

TMD9_1.jpg TMD9_2.jpg TMD9_3.jpg TMD9_4.jpg TMD9_5.jpg TMD9_6.jpg
  copyright 2008 AMT-METRIKS. All rights reserved. www.design.ba